NIEUWS

Triumph Adler Plasma en LCD

Redactie HiFi.nl | 03 juni 2004

(imgezonden mededeling)

Ridderkerk, 1 juni 2004 -  TA Triumph-Adler introduceert drie typen LCD displays en drie typen plasmaschermen. De nieuwe TA Triumph-Adler flatscreens hebben stuk voor stuk een exclusief design, onderscheiden zich door een schitterende beeldweergave en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

TA Plasmaschermen
Triumph AdlerDe nieuwe plasmaschermen hebben een beelddiagonaal van 42" (106 cm.), 50"(127 cm.) en 60" (152 cm.). Hun unieke "hairbrushed" aluminium rand geeft de schermen een exclusieve uitstraling. Door de geavanceerde plasmatechnologie staan de TA plasmaschermen garant voor prachtige, kleurechte beelden met een bijzonder hoge contrastwaarde. Dat maakt deze schermen geschikt voor diverse toepassingen, zoals instore advertising, video conferencing, gebruik in recepties, ontvangstruimten en wachtkamers en het verzorgen van (multimedia) presentaties. Maar ook thuis zijn de nieuwe producten een genot om te gebruiken. Op verzoek van de koper is de TA PT4200 (het 42" plasma display - 106 cm.) ook leverbaar met vooraf op zijn wensen afgestemde features.Inclusief videoboard en TV tuner.

De volgende modellen zijn leverbaar:
- TA Triumph-Adler PT4200 42" plasma display (106 cm.)
- TA Triumph-Adler PM5000 50" plasma display (127 cm.)
- TA Triumph-Adler PM6000 60" plasma display (153 cm.)

LCD displays
De LCD technologie is sinds enkele jaren bekend van de platte, ruimte besparende computermonitoren. Het wordt nog niet zo lang toegepast in breedbeeld displays als de plasmatechnologie, maar is inmiddels heel populair aan het worden. En dat is niet zonder reden. LCD staat namelijk garant voor heldere en scherpe beelden, grote kijkhoek, trillingsvrije beeldweergave en een laag stroomverbruik. De nieuwe displays van TA Triumph-Adler combineren deze technologische kwaliteiten met een  schitterend design. Dat maakt ze zowel geschikt voor beroepsmatig gebruik als voor home cinema toepassingen.

De volgende modellen zijn leverbaar:
- TA Triumph-Adler LT2000 20" LCD display (51 cm.)
- TA Triumph-Adler LT2600 26" LCD display (66 cm.)
- TA Triumph-Adler LT3000 30" LCD display (76 cm.)

Onderscheidend
Er zijn echter meerdere factoren waarmee de nieuwe TA Triumph-Adler displays zich onderscheiden van die van overige aanbieders. De schermen hebben allemaal een PC ingang, waardoor ze ook als monitor van een (spel)computer kunnen worden gebruikt en ze worden geleverd inclusief speakers en tablestand. Daarnaast kunnen de LCD schermen en het 42" plasma display
eenvoudig worden ingesteld als TV.

Importeur:
BIS
Telefoon:  0180 - 486 777
Website: www.bis.nl
Email: info@bis.nl

 

 

 


EDITORS' CHOICE