Cambridge introduceert Azur 340C

(ingezonden mededeling)

De 340C is de meest recente aanvulling op het Cambridge Azur programma. Deze CD-speler is ontworpen om dezelfde klasseprestaties te leveren als die van z`n grotere broers, de 540C en de 640C maar dan voor een beduidend lagere prijs.

Cambridge Azur 340C

In het elegante ontwerp is het door Cambridge Audio zelf ontwikkelde acoustisch gedempte transportmechaniek toegepast, samen met een Sony laser-unit en de bewezen servosturing uit de duurdere modellen.
 
De DA-conversie wordt verzorgd door de gerespecteerde chipset van Crystal`s (de CS4338 24-bit/96kHz DAC converter gekoppeld aan een audio-grade op amp buffertrap en een tweepolig low pass filter. Dit alles wordt verzorgd door een hoogwaardige netvoeding waardoor de 340C ongelooflijk lage vervormings-, ruis- en jitterwaarden biedt. Dit betekent een wondermooie weergave van al uw CD`s. 
Ook hier weer is de elektronica is gemonteerd op een solide en resonantie-absorberend chassis dat speciaal voor alle Azur CD-spelers ontworpen is. Dit garandeert minimale resonanties en maximale weergaveprestaties. Het effect daarvan wordt versterkt door een dik en massief aluminium frontpaneel dat slechts 7 cm hoog is. Evenals alle andere Azurmodellen zal de 340C in zwart en zilver leverbaar worden.
 
De 340C biedt tevens optische en digitale uitgangen. E.e.a. wordt gecompleteerd door de bekende Azur-afstandsbediening die zowel de versterker als de CD-functies aanstuurt.
 
Een -eveneens- zeer betaalbare DAB (Band III) /FM-tuner zal in de nabije toekomst de twee modellen completeren.

MERK

EDITORS' CHOICE