NIEUWS

Stereophile lanceert `Ultimate AV`

Redactie HiFi.nl | 18 mei 2004

(ingezonden mededeling)

De uitgever Primedia heeft onlangs aangekondigd het blad `Stereophile Guide to Home Theater` te hernoemen naar `Stereophile Ultimate AV` (www.ultimateavmag.com). Op 11 mei kwam het eerste nummer uit in de Verenigde Staten.

Het nieuwe magazine zal 16 pagina`s nieuwe en uitgebreide informatie bevatten voor de high-end audio/video-enthousiasteling, meer adverteerders en een verbeterde consument-vriendelijke layout.

Stereophile Ultimate AV

De upgrade naar Stereophile Ultimate AV komt voort uit recente investeringen van de uitgever Primedia in de `home technology` markt. Hieronder valt o.a. de organisatie van de `Home Entertainment Show` die in 2004 voor het eerst plaats zal vinden in zowel New York als San Francisco. Met 15.000 bezoekers absoluut een show van formaat.

Stereophile Ultimate AV zal dezelfde kwaliteit bieden als het `oude` blad, met dezelfde schrijvers en besprekingen van high-end consumenten audio en video technologie, informatieve artikelen en nieuws. Hoofdredacteur Tom Norton van Stereophile Ultimate AV editor voegt toe: "Het nieuwe Stereophile Ultimate AV magazine zal zich verder onderscheiden van zijn concurrenten en zich qua positie duidelijk onderscheiden als de aanbieder met de meeste informatie over high-end audio- en video-apparatuur."

Primedia zal Stereophile Ultimate AV 10 maal per jaar uitgeven, met een dubbelnummer in maart/april en juli/augustus. Stereophile zal 12 maal per jaar blijven verschijnen.


EDITORS' CHOICE