NIEUWSB&W

Brand in fabriek Sennheiser

Redactie HiFi.nl | 13 mei 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Een productiefaciliteit van Sennheiser in Tullamore (Ierland) werd 3 mei jongstleden zwaar beschadigd door vuur in de vroege ochtenduren. Niemand raakte gewond door het incident en de reden van de brand is nog onbekend.

Ondanks substantiƫle schade aan de fabriek, heeft de algemeen directeur van Sennheiser Ierland, Peter Callan, er vertrouwen in dat de werkzaamheden snel weer kunnen worden vervolgd. Naastgelegen faciliteiten zijn veilig gesteld en er is reeds begonnen met de heropbouw. Rolf Meyer, directeur marketing & sales voor Sennheiser Electronic GmbH & Co., bevestigde Sennheiser`s vastbesloten keuze voor Ierland als bedrijfslocatie. "We zijn direct gestart met de heropbouw van de Tullamore fabriek," meldde Meyer. "Het gehele Sennheiser Ierland team stelt alles in het werk om dit proces te ondersteunen."

Naast de Tullamore productiefaciliteit heeft Sennheiser nog drie andere fabrieken: twee in Duitsland en Ć©Ć©n in de Verenigde Staten.

Sennheiser is opgericht in 1945 in Wedemark, Duitsland en is bekend vanwege zijn microfoontechniek, RF- en infrarood geluidstransport,hoofdtelefoon-technologieƫn en aktieve geluidsbestrijding (`noise-cancellation`). Bezoek voor informatie over de Sennheiser producten de website van de fabrikant: http://www.sennheiserusa.com/newsite/

MERK

EDITORS' CHOICE