NIEUWSDALI

Nieuwe DALI Helicon en Concept modellen

Redactie HiFi.nl | 01 mei 2004 | DALI

(ingezonden mededeling)

De Deense luidsprekerfabrikant DALI heeft twee van haar luidspreker series gecompleteerd. Het betreft uitbreiding in de Concept serie (instapmodel) en de Helicon serie (High End). Met de completering van deze series is er een complete lijn ontstaan van luidsprekers die afgeleid is van Dali`s High End Euphonia-serie.

DALI Concept serie
Dali Concept 8De compleet nieuwe Concept serie bestaat uit monitor luidsprekers (Concept 1 en 2), drie vloerstaande luidsprekers (Concept 6, 8 en 10) en een center luidspreker. Alle zijn ontworpen vanuit het oogpunt dat ze maximale geluidskwaliteit en prestaties moeten leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Dali Concept 2 werd, al voordat hij op de markt was gekomen, door het Duitse blad Audio uitgeroepen tot luidspreker van het jaar.

Met de Concept serie bewijst Dali dat het mogelijk is om in de zeer betaalbare prijsklasse een luidspreker aan te bieden die een superieur geluid koppelt aan een elegant uiterlijk.


DALI Helicon serie
Ge√Įnspireerd door de machtige Euphonia serie heeft Dali een compleet nieuwe luidspreker serie ontworpen onder de naam Helicon. De jubileum uitgave van de Helicon 400 was al weer een tijdje op de markt, maar nu is de serie gecompleteerd met een grotere vloerstaande luidspreker (helicon 800), een monitor luidspreker (Helicon 300), een center luidspreker (Helicon C200), een subwoofer (Helicon S600) en de wel heel bijzondere wandluidsprekers (Helicon W200). Deze luidspreker is ontworpen als volwaardige hoofdluidspreker, maar kan ook als achterluidspreker dienst doen in een High End surround systeem.

Esthetisch vormgeving, superieure geluidskwaliteit en uitstekend vakmanschap maken deze luidspreker een zeer begerenswaardig bezit. De licht gebogen wanden en de hoogglans afwerking van het echte houtfineer maken deze luidsprekers ideaal voor iedereen die de "Magic Moments" in het leven weet te waarderen en de speciale Dali tweeter-module en het hard-wired wisselfilter in aparte kamers van de luidspreker, vertellen de expert dat hij te maken heeft met een echte High End luidspreker.

Dali Helicon familie

 

Aanvullende informatie:

Advies verkoopprijzen per stuk.

Concept 1 99 euro
Concept 2 149 euro
Concept 6 249 euro
Concept 8 399 euro
Concept 10 649 euro
Concept C 149 euro

 
Helicon 300 1299 euro
Helicon 400 1999 euro
Helicon 800 2999 euro
Helicon W200 999 euro
Helicon C200 1799 euro
Helicon S600 1999 euro

     


    
      

MERK

EDITORS' CHOICE