NIEUWSMarantz

DV6400 vM nieuwe topspeler

Redactie HiFi.nl | 27 april 2004 | Marantz

(ingezonden mededeling)

Van Medevoort & Marantz presenteren top DVD-speler: de DV6400. De ultieme combinatie van kwaliteit, kennis en ervaring.

Maarssen & Eindhoven - April 2004. De succesvolle all-round DVD speler van Marantz, de DV6400, komt nu beschikbaar in een speciale uitgave: de DV6400vM. AudioMart en van Medevoort tekenen - in samenwerking met Marantz - voor deze speciale uitvoering met een hoogwaardige modificatie voor een ultieme beeld- en geluidskwaliteit.

De originele Marantz DV6400

De DV6400vM staat voor puur luistergenot, de allerhoogste beeldkwaliteit en optimale prestaties. Van Medevoort en AudioMart staan bekend om hun eerdere succesvolle modificaties voor diverse merken en natuurlijk de producten onder het Van Medevoort label.

Voor fijnproevers
De Marantz DV6400 is een universele speler waarop praktisch alle 12 cm discs zijn af te spelen. Van DVD Audio, SA-CD, DVD-R/RW en Video CD tot Audio-CD, MP3, JPEG, WMA en Picture CD, allen worden probleemloos weergegeven. Een schitterend apparaat met evenzoveel hoogwaardige en gebruikersvriendelijke mogelijkheden. Deze speler is voorzien van de alom bekende uitstraling, stijl en kwaliteit van Marantz. Van Medevoort benaderde Marantz, mede hierdoor, voor een unieke samenwerking om te komen tot een verdere perfectie van dit apparaat. AudioMart en van Medevoort leveren daarvoor de benodigde modificaties. Het resultaat? De DV6400vM, een volledig gemodificeerde versie met een sublieme weergave kwaliteit.

De modificaties
Na een grondige analyse is de DV6400 aangepast naar de wensen van de ware liefhebber. De gemodificeerde versie is verstevigd en door middel van bitumen gedempt. Dit resulteert in optimale kast demping en een stabiele resonantie-arme omgeving. Het totaalgewicht is hierdoor zelfs verdubbeld. Dit komt zowel de beeld- als geluidskwaliteit significant ten goede. Totaal zijn er meer dan 30 modificaties toegepast. Zo is de voeding op cruciale punten verbeterd waardoor de stroomtoevoer stabieler en schoner is. Dit resulteert in minder vervorming en betere prestaties. Daarnaast zijn er tal van weerstanden en condensatoren vervangen door betere, audiofielere versies. De DV6400vM staat voor de meest ultieme beeld- en geluidsprestaties voor bijna alle 12cm beeld en geluiddragers. Niet voor niets wordt elke speler exclusief afgeleverd met 2 jaar garantie en een officieel Modificatie Certificaat van van Medevoort (AudioMart).

Topkwaliteit
Alle genoemde  modificaties zijn uitgevoerd door AudioMart in samenspraak en onder goedkeuring van Marantz. Daarnaast zijn alle verbeteringen zodanig aangebracht dat de oorspronkelijke fabrieksspecificaties volledig worden behouden. Dit is mede mogelijk door de toepassing van bewezen technieken en componenten zoals deze al jaren in alle van Medevoort versterkers en bronnen worden verwerkt. De hoogwaardige kwaliteit van Marantz in combinatie met de gespecialiseerde kennis van AudioMart en van Medevoort sluiten naadloos op elkaar aan binnen deze unieke samenwerking en dit unieke product.

Standaard kost de Marantz DV6400 €599,=, met modificatie kost de speler in totaal €899,=

Aanvullende informatie:
Van Medevoort / AudioMart
Herenweg 15
3602 AM  Maarssen
telefoon (0346) 590 131

MERK

EDITORS' CHOICE