NIEUWSB&W

Show HVT en Polyhymnia


Redactie HiFi.nl | 05 mei 2004 | B&W

De show bij HVT en Polyhymnia (Zaterdag 8 en Zondag 9 Mei) is inmiddels traditie geworden. Elk jaar beter en interessanter. Op zaterdag 8 en zondag 9 mei kunt u in maar liefst acht topstudio’s genieten van beeld en geluid op het allerhoogste niveau.

Van draaitafel tot SACD en van plasma tot projector,het staat er allemaal. Grote beeldschermen van tien wereldmerken kunt u op kwaliteit beoordelen. Hoewel op beide dagen iedere rechtgeaarde liefhebber van muziek en beeld aan zijn of haar trekken kan komen,ligt op zaterdag 8 mei het accent op vinyl en SACD en op zondag 9 mei op DVD en beeld.*) Meer dan 30 exposanten zullen de show luister bijzetten.Ook de kunstliefhebber kan aan zijn trekken komen want galerie ‘De Zoete Inval’, tegenover ons complex,maakt deel uit van de show. Tussen de aquarellen en litho’s van o.a.Corneille,Appel en Mucha kunt u uw zintuigen laten prikkelen.

SACD-dag 2003 (c) Xingo

*) Gedurende het weekend zijn er diverse activiteiten en workshops: correcte beeld afregeling, de voor- en nadelen van de diverse DVD-recorder systemen en hoe komt een SACD- of DVD-productie tot stand. Voor velen interessant aangezien het EK-voetbal en Olympische Spelen voor de deur staan. In de studio van Marantz zal Frank Doorhof (van I.T.C. Home Theater) workshops verzorgen met betrekking tot af- en inregeling van een home theater.
De workshop op zondag 9 mei over DVD-recording wordt verzorgd door RAF. Naast de uitleg van de diverse systemen, zullen recorders van de volgende merken de revue passeren: Philips, Sony, Sharp, Samsung en Panasonic.

Kinderen meenemen? Gezellig en geen probleem. Onder genot van popcorn en frisdrank kunnen de jongeren zich vermaken in de speciaal voor hen ingerichte huisbioscoop. Gedurende de dagen kunnen zij genieten van ‘Finding Nemo’ en andere kinderfilms. Ook zullen van tijd tot tijd DVD’s onder hen verloot worden. Parkeren kunt u tegenover ‘Eethuys Café De Generaal’, parallel aan de spoorbaan en tegenover de (achter-)ingang van het NS-station aan de Prinses Marielaan. HVT en Polyhymnia zijn op vijf minuten loopafstand.

Datum:8 en 9 mei 2004
Tijd: 10.00 tot 18.00 uur
Adres: Prinses Marielaan 10

MERK

EDITORS' CHOICE