NIEUWSInFocus

INFOCUS X2 Projector

Redactie HiFi.nl | 20 april 2004 | InFocus

(ingezonden mededeling)

InFocus ® Corporation (Nasdaq: INFS) breidt haar productlijn uit met de nieuwe X2 projector. De X2 projector is de opvolger van de X1 en geschikt voor zakelijk en thuisgebruik.

Kleur gecodeerde snoeren, interactieve menu`s en een gebruikersvriendelijke afstandbediening zorgen ervoor dat de X2 ook voor mensen met weinig projectie-ervaring eenvoudig te gebruiken is.

InFocus X2

Bij het ontwerp van de X2 is veel aandacht besteed aan de videokwaliteit. InFocus heeft hiertoe 1.500 lumen, 2000:1 contrast ratio en een automatische `deinterlacing` voor levensechte beeldkwaliteit toegevoegd. De levensduur van de lamp is vergroot waarmee InFocus tegemoet komt aan de wens van gebruikers onderhoudskosten te besparen.

De X2 is ook draadloos in te zetten via een simpele koppeling met de draadloze toepassing Liteshow van InFocus. Hiermee is de projector door meerdere personen te gebruiken zonder dat er ingewikkelde verbindingen tussen computer en projector nodig zijn.

InFocus X2

Amar Samra, General manager InFocus EMEA: "Wij hebben met de introductie van de X2 een belangrijke stap gezet in het verder toegankelijk maken van projectie, thuis en op kantoor. De X2 is bijvoorbeeld zeer geschikt om te gebruiken tijdens het lesgeven, juist omdat de projector handig is in gebruik en een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding heeft".

De X2 is vanaf mei in Nederland leverbaar voor een prijs van 999 euro exclusief btw.


EDITORS' CHOICE