Musical Fidelity X-serie

(ingezonden mededeling)

De zeer populaire Musical Fidelity X-serie heeft niet meer haar markante ronde uiterlijk. De nieuwe modellen zijn voortaan uitsluitend nog beschikbaar in een, veel praktischere, vierkante behuizing.

Musical Fidelity X-150

De X-150 versterker is een muzikaal wondertje zoals u van Musical Fidelity mag verwachten Aan de luidspreker klemmen is 2x100 watt beschikbaar en door de grote stroomreserve levert de X-150 met gemak 2x140 watt aan 4¦¸.
De versterker kenmerkt zich door een dynamisch geluid omdat er in het ontwerp weinig terugkoppeling is toegepast. Ook bij een laag volume gaat de dynamiek niet verloren.
De hifi liefhebbers die hun vinyl koesteren komen bij X-150 aan hun trekken: deze versterker is voorzien van een hoogwaardige MM voorversterker.

De X-150 wordt geleverd met een systeem afstandbediening . De afmetingen van de X-serie zijn: b218xh98xd377mm.
De verkoopprijs zal 995 euro gaan bedragen.

Musical Fidelity X-Ray V3

Gelukkig is er nu een opvolger voor de populaire X-Ray CD-speler . De nieuwe X-RayV3 is een 24 bits speler. Deze hoge nauwkeurigheid is gekoppeld aan een up-sampling systeem naar 96kHz. Hiermee worden alle digitale onregelmatigheden buiten het hoorgebied geplaatst.

De digitale vervorming is minder dan 170pS, en dat maakt het luisteren naar deze speler tot een muzikaal avontuur. De X-RayV3  CD speler is uitgerust met een Philips disc drive van hoge kwaliteit.

De X-RayV3 heeft evenals de andere X componenten een zwaar aluminium front en een behuizing uit één stuk om ongewenste resonanties tegen te gaan.

De verkoopprijs zal 1100 euro gaan bedragen.

Binnenkort verschijnt op HiFi.nl een recensie van deze twee apparaten.

 

MERK

EDITORS' CHOICE