NIEUWSPhilips

Huisvriendelijke Philips LCD`s


Redactie HiFi.nl | 01 april 2004 | Philips

(ingezonden mededeling)

30 maart, 2004 - Met de introductie van de 170T, een 17-inch breedbeeld-lcd-monitor/tv, biedt Philips de consument een monitor met een ‘huisvriendelijk’ design.

De 170T combineert een WXGA-lcd-scherm met een multimediapakket dat een tv-tuner en 3D-stereo effecten omvat. Bovendien combineert de 170T op perfecte wijze een eersteklas beeldkwaliteit met een gebruiksvriendelijk ontwerp, met onder andere multifunctionele bedieningsknoppen onder de monitor zelf en een nette achterkap waarachter de TV/AV-module schuilgaat.

Philips LCD

De T-Line is bedoeld als instapmodel voor een multimediabeeldscherm dat een perfecte beeldkwaliteit levert en past in het meest krappe budget zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit, wat onder andere blijkt uit de in het apparaat ingebouwde tv-module.

Deze 17-inch breedbeeld-monitor/tv is uitgerust met de meest recente breedbeeldtechnologie voor meer kijkplezier. De HDTV-compatibele 170T is voorzien van diverse video-ingangen voor weergave van pc-, tv-, dvd- en videorecordersignalen, alsmede analoge VGA-ingangssignalen. Daarnaast kan de videomodus van de monitor op eenvoudige wijze worden afgesteld voor een beeldverhouding die het meest geschikt is voor weergave van een film of dvd. En dankzij de automatische afregelfunctie wordt de beeldkwaliteit gemakkelijk optimaal afgesteld bij gebruik in de pc-modus.

De 170T is een onderdeel van een complete collectie lcd-monitoren, die de bezitters van een pc voor thuisgebruik een reeks prestatieniveaus biedt: ‘C-Line’, ‘X-Line’ en ‘T-Line’.

Deze complete productserie biedt het eerste lcd-monitoren asssortiment dat speciaal op consumentenbehoeften is afgestemd en bedoeld om de benodigde ruimte zo gering mogelijk te houden en toch het voordeel van een groot beeldscherm te behouden.

Prijs:
De 170T lcd-monitor/tv van Philips is op dit moment in Nederland verkrijgbaar en kost € 799,-

Aanvullende informatie:
Philips Consumentenlijn, 0900-8406 (€ 0,10 per minuut).

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »