NIEUWSNBS Cables

Nieuw bij HVPaudio

Redactie HiFi.nl | 24 maart 2004 | NBS Cables

(ingezonden mededeling)

Tijdens de Luistershow in Hotel Engels (27 en 28 Maart te Rotterdam) zal Hans van der Put Audio een aantal nieuwe producten voor de Nederlandse markt introduceren.

NBS Audio Cables
Logo NBSTijdens de Luistershow in Hotel Engels op 27-28 maart in Rotterdam zullen de nieuwe ACTIVE serie kabels van NBS te zien en te horen zijn. Gedemonstreerd zal worden met Karan Acoustics elektronica (dhr. Zoran Filipovic van Hermes Netherlands import, die deze demo organiseert).

NBS geniet al bijna 16 jaar wereldwijde erkenning onder de meest kritische muziekliefhebbers. Vele malen is getracht de gepatenteerde ontwerpen te ontrafelen en na te maken, maar zijn nog nooit geevenaard of verbeterd. Met de ACTIVE serie legt de amerikaanse kabelgoeroe Walter Fields de lat weer hoger. Ondanks het bekend is dat NBS kabels prijzig zijn, is de prijs-kwaliteit verhouding van de ACTIVE`s zeer hoog en wordt, na het installeren ervan, ervaren als een component upgrade. Overigens er is al een NBS kabel (DRAGON/FLY-III) voor 280 euro die na enige tijd inspelen zeer goed presteert.

Stillpoints
Ook te zien zullen zijn de produkten van Stillpoints, waaronder de Universal Resonance Dampers met bijbehorende Risers, voor maximale ontkoppeling van uw apparaten. Andere produkten van Stillpoints zijn de effectieve "ers sheets" vanaf 30 euro per vel. Deze verstrooien ultra-hoogfrequente ruis, afkomstig van o.a. digitale bronnen en zijn overal (binnen en buiten de apparaten) toepasbaar.


EDITORS' CHOICE