NIEUWSB&W

Joenit op Doelen Lente Hifi Show


Redactie HiFi.nl | 11 maart 2004 | B&W

(Ingezonden mededeling)

De Doelen Lente HiFi Show 2004De nieuwe, veelbelovende minimonitor van de hand van Vince Bruzzese, dat is de Totem Rainmaker. Totem heeft de Rainmaker onder veel belangstelling en succes voorgesteld op de CES in Las Vegas en zal zeker in kijker staan op de Doelen Lente Hifi Show.

De Rainmaker heeft een Seas metal dome tweeter en een ultra woofer van Peerless.Vince vertelde ons enthousiast dat het een echte "base kicker" is. De standaard finish, zwart en mahonie, kost 1.149 euro; de esdoorn en kersen afwerking kost 1.299 euro per paar.

Joenit presenteert op de Doelen Lente Hifi Show tevens het volledige gamma interconnects en luidsprekerkabels van The Chord Company. De Doelen Lente HiFi Show 2004
Nieuwigheidje: Nigel Finn ontwikkelde afgelopen maanden een nieuwe single- en bi- wire versie van de Carnival luidsprekerkabel. Hij kreeg de naam Carnival Silver Plus. Het is niet gewoon een verzilverde Carnival maar wel een compleet nieuw ontwerp.

Elke geleider bestaat uit zes 0,6mm verzilverd zuurstofvrij koperen ‘strands’, deze zijn gewikkeld omheen een polyethyleen buisje om te voorkomen dat de verschillende geleiders elkaar raken zijn ze op hun beurt geïsoleerd door zeven kleinere polyethyleen buisjes. De gehele verzameling is onder gebracht in een PVC buitenhoes. De kabel is flexibel en ziet er ‘bangelijk’ uit voor z‘n prijs: 10 euro voor single en 20 euro voor bi-wire per meter. De klankkwaliteit is buitengewoon. U mag een gedetailleerd, open en warm geluid verwachten.

MERK

EDITORS' CHOICE