NIEUWSNAD

NAD T533 DVD-Audio speler


Redactie HiFi.nl | 02 maart 2004 | NAD
(ingezonden mededeling)

Inmiddels is de T533, NAD’s eerste  DVD-Audio speler, te bewonderen bij de geauthoriseerde NAD-dealers. De T533 is een erg complete DVD-speler die, naast DVD-Video, ook DVD-Audio, VCD, SVCD, JPEG, Kodak Picture CD, MP3 en WMA-files kan afspelen.

Klik hier voor een vergrote afbeelding

DVD-Audio maakt gebruik van de hoge opslagcapaciteit die het DVD-formaat biedt om ultrahoge-resolutie Audio prestaties te leveren en wordt volledig ondersteund door de NAD T533. In tegenstelling tot de meeste DVD-Audio spelers, biedt de T533 een uitgebreid “Bass Management” systeem voor zowel DVD-A als Dolby Digital software. Luidspreker-afmetingen, afstand en niveau zijn instelbaar, en gezien het feit dat alles plaatsvindt in het digitale domein, dus voor de decodering, biedt dit de laagst mogelijke vervorming en best mogelijke prestaties binnen het DVD-A formaat.

De component Video uitgang biedt progressive scan om het maximale te halen uit de allernieuwste High End digitale monitoren en projectoren, waarbij de resolutie significant verbeterd ten opzichte van de standaard “interlaced” video signalen. Het bieden van Progressive scan is in deze prijsklasse uniek te noemen.

Voor meer informatie betreffende de NAD T533, klik hier

De verkoopprijs van de T553 bedraagt 599 euro en de T533 is leverbaar in “classic”  grijs en titanium.

MERK

EDITORS' CHOICE