NIEUWSB&W

Art Cinema nu THX gecertificeerd

Redactie HiFi.nl | 17 februari 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Sinds kort is Nederland een THX gecertificeerde Home Theatre dealer rijker. Art Cinema uit Enkhuizen, eigenaar van het THX gecertificeerde Home Theatre, is apentrots op het verkrijgen van dit certificaat.

Deze certificering is zo uniek om het feit dat Art Cinema de eerste dealer in Nederland is die dé standaard op audio- en videogebied kan afleveren.

Art Cinema demo-ruimte

Art Cinema heeft zich gespecialiseerd op het gebied van de ultieme thuisbioscoop, waarbij kosten noch moeite worden gespaard voor het verkrijgen van de ultieme bioscoopervaring thuis. Erwin Roelandschap, Technical Advisor bij Art Cinema is net teruggekeerd vanaf de Skywalker Ranch van George Lucas in Califonië, waar hij zijn THX certificering heeft behaald. Door het behalen van dit certificaat is Art Cinema het enige bedrijf in Nederland dat een degelijke certificering mag afgeven voor de absolute bioscoopervaring thuis.

Art Cinema demo-ruimte

THX is dé hoogste standaard op het gebied van audio en video. Mede grondlegger, in 1983, van deze certificering is de beroemde filmmaker George Lucas bekend, van o.a. Star Wars. Met deze certificering wilde hij verzekeren dat de consumenten een film zouden ervaren  zoals de producenten van de film bedoeld hadden.

Art Cinema
De Dolfijn 20-22
1601 MG Enkhuizen
info@artcinema.nl

MERK

EDITORS' CHOICE