NIEUWSPiega

PIEGA introduceert C4-c (Ltd)

Redactie HiFi.nl | 12 februari 2004 | Piega

PIEGA introduceert  C4-C Centerluidspreker

Voor de ideale huisbioscoopervaring is het van groot belang dat alle onderdelen perfect met elkaar samenwerken.  De gehele PIEGA luidspreker is daarom op basis van een onovertroffen hoorgenot ontworpen en exact op elkaar afgestemd en daarom zijn PIEGA  luidsprekers individueel samen te stellen.

Perfect samenspel

Met de nieuwe centerluidspreker PIEGA C4-C en PIEGA C4-C LTD wordt de PIEGA C-serie gecompleteerd, waarmee een nieuwe mijlpaal voor luidsprekers is bereikt.
Voor een originele klankweergave van een opname met meerdere kanalen, zoals DVD en SACD, zijn de onovertroffen Centerluidsprekers van PIEGA  van groot belang.

Piega C4-C (LTD)

Piega center-luidspreker

De kern van het `PIEGA SYSTEM C`, de C4-C,  is verkrijgbaar in een standaard of limited versie en vormt een perfecte combinatie met de hoofdluidsprekers van de PIEGA C-serie.
Stel uw eigen High End Home Cinema System samen met perfect op elkaar afgestemde luidsprekers van PIEGA en beleef het genot van de perfecte thuisbioscoop!


Piega C4-C   Center-luidspreker met hoge tonen band

Het standaardmodel PIEGA C 4 C overtuigt door zijn klankkwaliteiten en maximale ruimtelijke weergave. Uitgerust met de unieke PIEGA LDR hoge tonenband excelleert de als 3-weg ontworpen centerluidspreker met een directheid en helderheid die alleen door het gebruik van de bandtechnologie  mogelijk is. Door de symmetrische verhouding van de geluidssignalen biedt de center PIEGA C4-C een harmonieus muziekgenot op elke plaats in de ruimte. Thuisbioscoopliefhebbers zullen enthousiast zijn!

Technische gegevens
Ontwerp: 3-wegsysteem
Vermogen: 20 – 250 Watt
Gevoeligheid: 92 dB / W / m
Impedantie: 4 Ohm
Frequentie: 40 Hz – 50 kHz +/- 2dB
Afmetingen (BxHxD): 66 x 22 x 32 cm
Gewicht: 16 kg
Uitvoering: Geraffineerde metalen behuizing met zwart rooster

Piega C4-C (LTD)

Piega C 4-C LTD   Center-luidspreker met coaxiaal bandsysteem        

Talloze testen in internationale vaktijdschriften onderschrijven de kwaliteit en de betekenis van het, wereldwijd unieke, PIEGA coaxiaal bandsysteem als een meesterwerk en mijlpaal in luidsprekerontwikkeling. Door het perfecte samenspel van het onvergelijkbare PIEGA coaxiaal-bandsysteem met twee 18 cm baschassis, met uiterst stijve aluminiummembranen, bezit de PIEGA C4-C LTD-luidspreker, die voor de allerhoogste eisen is ontworpen, een nagenoeg perfecte impulsverhouding of in andere woorden: een nog niet eerder gehoorde klankperfectie!

Technische gegevens
Ontwerp: 3-wegsysteem
Vermogen: 20 – 250 Watt
Gevoeligheid: 92 dB / W / m
Impedantie: 4 Ohm
Frequentie: 40 Hz – 50 kHz +/- 2dB
Afmetingen (BxHxD): 66 x 22 x 32 cm
Gewicht: 20 kg
Uitvoering: Geraffineerd metalen behuizing,  met zilveren rooster

 


EDITORS' CHOICE