NIEUWSB&W

HiFi.nl gaat `wekelijks` publiceren

Redactie HiFi.nl | 12 februari 2004 | B&W

Vanaf vandaag start HiFi.nl met een iets gewijzigde opzet. Iedere donderdag zal een volledig nieuwe versie van HiFi.nl verschijnen. Dit betekent dat vanaf heden hard- en software recensies iedere donderdag gepubliceerd zullen worden.

"Maar HiFi.nl is toch het ideale medium om erg actueel op zaken in te gaan en boven op het nieuws te zitten?", horen wij u denken. Natuurlijk blijven wij boven op het nieuws zitten en ook in de toekomst zullen er iedere dag wel nieuwe artikelen online gezet worden. Denk daarbij aan de nieuwsrubriek, de rubriek "expert" en ook "Hi-Find", het "ABC" en de agenda.

We hopen dat de nieuwe opzet het lezen van HiFi.nl een stuk aantrekkelijker maakt en dat u iedere week weer met smart op de nieuwe editie zit te wachten ;-)

Creek en Amphion (c) Xingo

In onze nieuwe "Poule"-vraag willen we graag uw mening over deze verandering peilen, dus geef uw stem, zodat wij HiFi.nl nog meer op uw wensen af kunnen stemmen. Kunt u uw mening niet in de Poule-vraag kwijt, mail dan uw opmerkingen naar redactie@hifi.nl

Deze eerste wekelijkse HiFi.nl staat bol van de nieuwe artikelen, zo kunt u onder andere lezen over de volgende onderwerpen:

Real Spectral `Straight` (c) Xingo

Test Real Spectral `Straight`-meubel
Rene van Es breekt zijn set af om dit mooie meubel te kunnen testen.

De ideale opstelling van uw Home Theater
Gast-auteur Patrick van den Berg geeft een heldere uitleg over de ideale surround opstelling.

Test van Creek en Amphion 
Ted Joos recenseert een Brits/Fins huwelijk.

Een groot aantal nieuwe software recensies
Waaronder; AC/DC op DVD, de heruitgave van `Let it Be` van de Beatles, Mike Silver, José Feliciano, Allan Taylor en de zeer spectaculaire Fellini Box.

Piega nieuws
Piega introduceert twee nieuwe centerspeakers.

Hi-Visit bij de firma Glas Audiovisie in Zutphen
Alweer een hele tijd in hun prachtige nieuwe pand, hoog tijd voor een bezoek.

En natuurlijk het hoofdredactioneel van van Rene van Es

Wij wensen u veel leesplezier toe.

De HiFi.nl-redactie

MERK

EDITORS' CHOICE