NIEUWSB&W

Optimaliseer uw Home Cinema


Redactie HiFi.nl | 07 februari 2004 | B&W

Wilt u zien waar uw DVD-video systeem echt toe in staat? Hoe haalt u het optimale uit uw meerkanaals audio systeem? De nieuwe, verbeterde DVD-Essentials Systeem Calibratie DVD is eindelijk beschikbaar.

Digital Video Essentials - Optimize Your Home Entertainment System ( DVD )Volgens Joe Kane, producent van de disc laat deze remake een enorme verbetering zien ten opzichte van de oude. In vergelijk met de oude is niet alleen het scala aan mogelijkheden en vernieuwingen uitgebreid, maar ook de navigatie sterk vereenvoudigd. Ook de niet video-fiel kan na het lezen van de instructie met deze TV-guy van de 21e eeuw omgaan.

Alle tekortkomingen van de vorige editie en de nieuwste ontwikkelingen op beeld en geluid zijn in deze versie verwerkt en niet te vergeten is het geheel natuurlijk gemastered in Hi-Definition. De videosectie test de resolutie-limieten van het systeem en helpt u de meest nauwkeurige kleurbalans te bewerkstelligen, terwijl het audiodeel u verzekert van een optimale speaker opstelling en juiste balans tussen de luidsprekers onderling. Resultaat is een holografische en nagenoeg perfecte `rondom` sound.

Vanzelfsprekend is de disc gemastered in Dolby Digital en DTS, inclusief een 6.1 versie voor beide formaten.

Voor meer informatie en/of de inhoudsopgave en/of te bestellen, klikt u op de onderstaande link.

MERK

EDITORS' CHOICE