Mobile Fidelity op CES

Met gepaste trots zal het Amerikaanse Mobile Fidelity Sound Lab tijdens de komende CES conventie in Las Vegas twee luidsprekers presenteren die in eerste instantie nooit voor de markt waren bedoeld. Onder de naam ORIGINAL MASTER LOUDSPEAKER zullen de OML-1 Monitor en OML-2 Tower voor het eerst getoond worden in Las Vegas.

Mobile Fidelity OML-2

De twee luidsprekers werden vanuit intensief onderzoek en ontwikkeling in eerste instantie ontworpen voor het gebruik in de hoog aangeschreven mastering faciliteiten van Mobile Fidelity. Maar al snel kwam het bedrijf tot de conclusie dat de twee luidsprekers zich een prominente plaats op de markt van home entertainment, pro audio en audiofiele toepassingen kunnen verwerven vanwege de prijs kwaliteit verhouding.

De kwaliteit van de twee modellen komt vanuit de op maat gemaakte drivers, crossovers, kabinetten en hardware, waardoor er een diep geluid ontstaat met een extra groot dynamisch bereik, natuurlijke toonweergave en een extreem precieze frequency response. Voeg daarbij het opmerkelijke ontwerp van deze ORIGINAL MASTER LOUDSPEAKERS en het is duidelijk dat we er weer een blikvanger bij hebben op de CES. Voor wie hem wil zien, Mobile Fidelity is terug te vinden op Alexis Park, lokatie AP2453.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »