NIEUWS

Canton LE200

Redactie HiFi.nl | 26 december 2003 |

Canton LE207Canton heeft de populaire LE serie uitgebreid met de nieuwe 200 series Home Theater luidsprekers. De LE serie is populair vanwege de prijs en stijlbewuste vormgeving, elementen die ook weer terug te vinden zijn in de drie nieuwe modellen. Te weten een drie weg, vloerstaande slanke luidspreker, een horizontale center channel luidspreker en een kleine monitor voor op de boekenplank.

Elk model heeft aan de binnenkant dezelfde driver componenten en akoestische handtekening, om zowel afzonderlijk als gezamelijk een helder en probleemloze weergave te garanderen van film en muziek via meerdere kanalen. De meest opvallende luidspreker is de LE207. In de set zijn twee van deze vloerstaanders opgenomen, die met name opvallen door hun slanke postuur en daarbij behorende lengte.

Canton LE205Canton LE202

De tweeweg LE202 is in formaat de tegenpool van de LE207, maar in kracht en kwaliteit doet de monitor niet onder voor de rest. Om het systeem helemaal af te maken is er de LE205 CM. Deze center heeft twee horizontaal geplaatste woofers die zich beide aan een zijde van de tweeter bevinden. Het geheel is afgeschermd tegen magnetische invloeden die kunnen ontstaan bij plaatsing nabij een digitaal scherm.

De hele serie is beschikbaar in twee kleuren, silver matte of de Beech/Silver afwerking, die standaard wordt aangeleverd.


EDITORS' CHOICE