NIEUWSB&W

Stockfisch vinyl bij High Fidelity Discs


Redactie HiFi.nl | 24 december 2003 | B&W

Het Stockfisch-label heeft zich in de dertig jaar van haar bestaan lange tijd gericht op de singer/songwriter scene met akoestische gitaar in Duitsland.

Sara K. - Waterfalls ( 2 LP )Met de huidige `stal` en sterren, als Sara K., Chris Jones en Allan Taylor, heeft het label ook internationaal furore gemaakt. En dat is vooral te danken aan G√ľnter Pauler, nog steeds de drijvende kracht en smaakmaker achter alle produkties. Zijn faam als opname- en (re)mastering-man heeft hem een lijst met referenties opgeleverd, waarop naast Glen Gould, von Rarajan en Mengelberg, ook Beatles, Stones, Pink Floyd, Eric Clapton en Genesis prijken.

Met zijn verbeterde DMM-techniek en snijbeitel, heeft hij de LP-liefhebbers onder zijn audiofiele publiek, opnieuw aan zich weten te binden. In 2004 mogen zij menig 180 grams schijf van de beroemde Pallas-perserij tegemoet zien.

High Fidelity Discs heeft ondertussen al verschillende titels van Stockfisch opgenomen in het assortiment, wat betekent dat deze titels direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Klikt u op de onderstaande link voor een volledig overzicht.

 

MERK

EDITORS' CHOICE