NIEUWSB&W

Stockfisch vinyl bij High Fidelity Discs

Redactie HiFi.nl | 24 december 2003 | B&W

Het Stockfisch-label heeft zich in de dertig jaar van haar bestaan lange tijd gericht op de singer/songwriter scene met akoestische gitaar in Duitsland.

Sara K. - Waterfalls ( 2 LP )Met de huidige `stal` en sterren, als Sara K., Chris Jones en Allan Taylor, heeft het label ook internationaal furore gemaakt. En dat is vooral te danken aan GĂĽnter Pauler, nog steeds de drijvende kracht en smaakmaker achter alle produkties. Zijn faam als opname- en (re)mastering-man heeft hem een lijst met referenties opgeleverd, waarop naast Glen Gould, von Rarajan en Mengelberg, ook Beatles, Stones, Pink Floyd, Eric Clapton en Genesis prijken.

Met zijn verbeterde DMM-techniek en snijbeitel, heeft hij de LP-liefhebbers onder zijn audiofiele publiek, opnieuw aan zich weten te binden. In 2004 mogen zij menig 180 grams schijf van de beroemde Pallas-perserij tegemoet zien.

High Fidelity Discs heeft ondertussen al verschillende titels van Stockfisch opgenomen in het assortiment, wat betekent dat deze titels direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Klikt u op de onderstaande link voor een volledig overzicht.

 

MERK

EDITORS' CHOICE