NIEUWSMartin Logan

Martin Logan nieuws

Redactie HiFi.nl | 18 december 2003 | Martin Logan

Martin Logan MontageMartin Logan, één van de vooraanstaande fabrikanten op het gebied van luidspreker technologie, heeft de introductie aangekondigd van de compacte Montage vloerstaande luidspreker. Het nieuwe model is uitgerust met ATF (Advanced Thin Film) transducer technologie, de hoogst haalbare crossover, hoge resolutie woofers en een speciaal gevormd hoten kabinet.

De ontwikkel afdeling van Martin Logan is bij het ontwerpen van de Montage uitgegaan van de succesvolle Clarity en Mosaic luidsprekers. Deze nieuwe technieken en de ATF technologie zorgen voor hoge prestaties en een groot scala aan mogelijkheden waar de nieuwkomer bij te gebruiken is. Zo excelleert de Montage niet alleen als stereo luidspreker, maar ook als home theater of effecten luidspreker in elke ruimte. Door de makkelijke verbindigselementen die bekabeling los en vast maken tot een kinderspel terugbrengen is het ook nog eens makkelijk de verschillende toepassingen snel te combineren.

Het geluid dat uit de luidspreker komt kenmerkt zich door helderheid, detail en resolutie. Alles volgens de strikte standaarden die het bedrijf zichzelf in de loop der jaren heeft opgelegd. Door de ATF technologie is met name het compacte kabinet een grote plus van dit nieuwe model. Het gaat wat ver de precieze technische werking van deze technologie te beschrijven, daarvoor kunt u op de site van Martin Logan terecht, maar feit is dat de magnetische push-pull werking zorgt voor een stabiel en zuiver geluid.

MERK

EDITORS' CHOICE