NIEUWSBeamax

Uniek scherm Beamax

Redactie HiFi.nl | 11 december 2003 | Beamax

Beamax breidt haar assortiment van Home Cinema schermen verder uit met de R-black serie. Deze serie is gebaseerd op de zeer succesvolle R-serie projectieschermen. De nieuwe R-black schermen zijn voorzien van een zwart bovenkader van 40cm en een compleet zwarte behuizing.

Beamax R-zwart

De nieuwe schermen zijn zowel in een handbediende als een elektrische versie verkrijgbaar. Hiermee is Beamax de enige die op dit moment een handbediend scherm in een zwarte behuizing aanbiedt. Met een zwarte behuizing wordt er minder indirect licht op het geprojecteerde beeld teruggekaatst en dit verbeterd vanzelfsprekend het eindresultaat op het scherm.

De elektrische schermen zijn voorzien van een kabel met schakelaar, die direkt kan worden aangesloten op het lichtnet, waardoor de installatie in een mum van tijd geklaard is. De scherpe prijs/kwaliteitsverhouding van de R-serie blijft ook in de R-black serie behouden. De R-black is verkrijgbaar vanaf 212 euro (aanbevolen prijs, exclusief BTW en levering, zichtmaat 171x96, handbediende uitvoering).


EDITORS' CHOICE