NIEUWS

Picture Optimizer

Redactie HiFi.nl | 01 december 2003

(Ingezonden mededeling)

Een nieuw product waar VariTech sinds kort importeur van geworden is en het op de Nederlandse markt zet heet Cinemateq Picture Optimizer. Een Duits product wat reeds 4 Awards heeft gewonnen en vele lovende kritieken heeft gehad in buitenlandse tijdschriften. Cinemateq picture optimizers, dé oplossing voor home cinema en presentatieruimten.

Klik hier voor een vergrote afbeelding

VariTech heeft veel kennis en ervaring mede daardoor kan ze producten aanbieden die zeer gunstig zijn qua prijs/kwaliteitsverhouding. Dit product is er zo één en heeft op het gebied van beeld en
beeldverbetering heel wat te bieden. Momenteel zijn er twee modellen; de picture optimizer en de picture
optimizer plus.

De Cinemateq Picture Optimizer is de ideale voltooïng voor elk systeem van het huisvermaak met videoprojector, LCD - of plasmavertoning. De unieke Cinemateq optimizer procedure bevordert de kwaliteit apart van het videosignaal en leidt tot een volledig nieuwe beeldervaring in uw woonkamer.
Neem optimaal voordeel van de playbackmogelijkheden van digitale eenheden en ervaar huisbioskoop zonder gestreepte structuur, jitter, randen of randen in uitstekende kleurenkwaliteit.

De hoeveelheid van functies voor de kleinere huisbioskoop systemen als basisoplossing, is de uitstekende videobeeldoptimalisering wat betreft resolutie, scherpte, beeld stilte, helderheid, contrast en kleurenbeeld in een opmerkelijke verhouding met betrekking tot prijs/prestaties.

De Cinemateq picture optimizer plus is de High End standaard voor de huisbioskoop en presentatieruimten. Gezette movie kwaliteit in uw huisbioskoop - De Cinemateq optimizer plus integreert zich op een perfecte manier in elk high-end systeem en verstrekt genoegen tijdens het bekijken
van films in uw huisbioskoop. De verliezen van de kwaliteit van het videosignaal zoals lijnstructuren, beeld jitter, beeld artefacten, randen en of zwakheden van contrast, helderheid en de kleur zijn over en uit.
De kwaliteit van het videosignaal wordt zichtbaar bevorderd door de Cinemateq optimizer procedure om het mogelijk te maken om uit de playbackmogelijkheden van LCD- en plasmavertoningen voordeel te halen van uitstekende kwaliteit, LCD-, DLP en vacuümbuisprojectoren op een optimale manier.

Picture Optimizer

De Cinemateq picture optimizer plus is een begrip voor de eisen in de high-end huisbioskoop en de presentatieomgevingen. Naast het optimaliseren van het videobeeld betreffende resolutie, scherpte, beeld stilte, helderheid, contrast en kleurenpresentatie, functioneert het als een eersteklas video-switcher: 10 input en 4 output laten alle variaties toe, welke voor een huisbioskoop of een presentatieruimte worden vereist. Deze hoeveelheid van functies met betrekking tot een opmerkelijke prijs/prestaties-verhouding, bepaalt nieuwe normen voor het optimaliseren van het beeld met lijn-doubler en video-pulsteller.

Prijzen voor de picture optimizer en de picture optimizer plus liggen respectievelijk op Eur 895,- en Eur 1895,- inclusief BTW.

Voor meer informatie
VariTech
Prunuslaan 52
6921 EM  DUIVEN
Tel. +31 (316) 540522
Fax. +31 (316) 540527
E-mail: info@varitech.nl
WWW: www.varitech.nl


EDITORS' CHOICE