NIEUWSPied Piper

Subwoofer Pied Piper

Redactie HiFi.nl | 21 november 2003 | Pied Piper
Na enkele jaren van research heeft Total Sound Nederland, fabrikant van The Pied Piper luidsprekers een actieve subwoofer uitgebracht. Uitgangspunt bij het ontwerpteam van TSN was, naast een realistische weergave van het punt 1 kanaal in een hometheateropstelling, een volstrekt neutrale weergave van het onderste octaaf tot 24 Hz in een pure muziekopstelling in combinatie met The Pied Piper.

Pied Piper Subwoofer

Uniek aan deze subwoofer is dat de filterhelling exact contra de afval van het laag in The Pied Piper is gekozen, zodat er volgens de fabrikant, een volstrekt onhoorbare overgang plaatsvindt naar het onderste octaaf hetgeen resulteert in een nog ruimtelijker weergave en een betere plaatsing. Goed nieuws dus voor de vele duizenden Piedpiperbezitters in het land; de subwoofer is zowel met de passieve als de actieve Piedpiper te combineren.

Bewust is ook gekozen voor een vaste instelling omdat er theoretisch een oneindig aantal instellingen fout zijn en maar slechts één instelling goed. Uiteraard is het volume in de hometheaterstand wél instelbaar omdat dat een smaakkwestie is. De ingebouwde eindversterker, wederom door ingenieur Hans Schipper ontworpen en in Nederland gebouwd door ODL, een voormalige divisie van Delft Instruments levert een piekvermogen van 300 Watt, en is voorzien van een ruim bemeten voeding. De sub is leverbaar in alle RAL-kleuren en in kersenfinish.

  • Afm. 45 x 45 cm
  • gewicht 42 kg.
  • prijs ‚ā¨ 1395,00
  • garantie: tien jaar op alle onderdelen en levenslang op arbeidsloon.

EDITORS' CHOICE