NIEUWSPhilips

Philips DVD recorder


Redactie HiFi.nl | 17 november 2003 | Philips
Met de introductie van een nieuwe reeks dvd-recorders, bestaande uit vier dvd-recorders en ’s werelds eerste home entertainment-systeem met dvd-recording, speelt Philips in op de toenemende populariteit van het thuis opnemen op dvd. Alle apparaten van de reeks – de dvd-recorders DVDR70, DVDR75, DVDR77, DVDR80 en het home entertainment-systeem LX9000R – zijn gebaseerd op het dvd+rw-formaat. Hierdoor zullen de opnamen altijd de kwaliteit van het origineel behouden, hoe vaak ze ook worden afgespeeld, en kunnen ze gemakkelijk telkens weer samen met familie en vrienden worden bekeken en beluisterd. Bovendien betekent de hoge compatibiliteit van dvd+rw dat de opnamen kunnen worden weergegeven op vrijwel elke dvd-speler of pc met dvd-drive.

Philips LX9000R

LX9000R is het eerste Home Entertainment-systeem met dvd-recording

De LX9000R is ’s werelds eerste geïntegreerde home entertainment-systeem waarmee dvd’s kunnen worden opgenomen en afgespeeld. Met het systeem komt Philips tegemoet aan de behoefte van een groot aantal consumenten aan een kwalitatief hoogwaardig home entertainment-systeem dat perfect past in elk modern interieur.

Het enige wat de gebruiker hoeft te doen om te genieten van het nieuwste op het gebied van audio-video home entertainment is de LX9000R aan te sluiten op zijn tv-toestel. Naast kwalitatief hoogwaardige videoweergave omvat de LX9000R een serie innovaties om een perfect geluid te leveren. De LX9000R is uitgerust met een 5.1 surround-luidsprekerpakket met een totaal uitgangsvermogen van 450 W.

De Twin SubsTM van Philips is dé oplossing voor een perfecte lage-tonenweergave. Het is een innovatief luidsprekerconcept met twee in luidsprekerkolommen ingebouwde subwoofers. De LX9000R is vanaf november in Nederland verkrijgbaar en heeft een marktadviesprijs (inclusief BTW) van € 1299,-.

MERK

EDITORS' CHOICE