NIEUWSNaim Audio

NAIM nieuws

Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2003 | Naim Audio

Twee nieuwe produkten zullen binnenkort worden toegevoegd aan het Naim assortiment. Het betreft een goedkopere versie van de CD5, te weten de CD5i en een vermeende opvolger van de huidige Nait5 : de Nait5i. De CD5i, met een verwachte prijs van circa 1350 EUR, zal als CD-instap dienen. De huidige CD5 zal vooralsnog gevoerd blijven worden.Afgaande op de verwachte prijs van circa 1300 EUR zal de Nait5i de huidige Nait5 gaan vervangen.

Nait 5i

De NAIT 5i levert 50 watt naar elke aangesloten luidspreker. Naim heeft een traditie opgebouwd met de NAIT serie, waarin het kleine model voor een enorme prestatie zorgt. De 5i zet deze traditie voort en is de combinatie van alle goede technieken. Volgens de fabrikant gaat het wel om een instapmodel, maar wel een die zorgt voor detail en een herkenbaar Naim geluid. Daarnaast is het apparaat makkelijk in gebruik en zorgt de diversiteit van aansluitingen voor een makkelijke integratie in bestaande opstellingen. Het gebruik is zo intuïtief dat Naim het zelfs "plug and play" durft te noemen.

Naim CD51

De CD5i is een ware Naim CD speler en herbergt alles wat betreft muziek kwaliteit waar het logo en de traditie van Naim voor staat. Elke Naim CD speler, van het topmodel de CDS3 tot dit instapmodel is gemaakt met hetzelfde doel voor ogen: fantastische muziek weergeven en simpele bediening. De CD5i is top in beide. In het nieuwe model zitten de beste technieken van alle andere CD spelers van Naim. Zo maakt de 5i gebruk van het transport systeem van de CDX2, wederom vanwege de kwaliteit in muziekweergave en het gebruikersgemak.

Volgens opgave zullen beide produkten eind november 2003 leverbaar zijn.

MERK

EDITORS' CHOICE