NIEUWSSamsung

Nieuwe LCD Samsung

Redactie HiFi.nl | 16 november 2003 | Samsung

Samsung, wereldleider op het gebied van LCD panelen en de op één na grootste fabrikant van LCD televisies, heeft een nieuwe 32 inch LCD TV uitgebracht. De LW-32A23W, zoals het scherm is gedoopt, heeft een optimale beeldkwaliteit en heeft standaard alle facetten in huis om als thuisbioscoop te voldoen.

Samsung LW-32A23W

De beeldkwaliteit van de Samsung schermen wordt in alle gevallen opgewaardeerd door de zelf ontwikkelde Digital Natural Image engine (DNIe). Samen met een technologie die de belichting van de vloeibare kristallen beïnvloedt waardoor er meer helderheid en scherpte ontstaat heeft de fabrikant twee sterke troeven op dit gebied in handen. Zo heeft het nieuwe scherm een contrastverhouding van 600:1, een kijkhoek van 170 graden en een reactie tijd van maar 16 milliseconde.

De geïntegreerde Dolby Digital functie voor een 5.1 geluidssysteem geeft aan dat het scherm echt bedoeld is voor de thuisbioscoop. Daar helpen ook de DVI en DTV/DVD ingang aan mee. Door het zilveren design is de LW-32A23W makkelijk in een bestaande situatie in te passen.


EDITORS' CHOICE