NIEUWSB&W

Show Belgie dit weekend

Redactie HiFi.nl | 13 november 2003 | B&W

(Ingezonden mededeling)

High Fidelity Limburg (B)

Sinds de komst van audioforum.be, blaast er bij onze zuiderburen een nieuwe audiovisuele wind door het land. Naast de oprichting van een succesvolle nationale audioclub, nemen algemeen coördinators Benny Winnen en Marco Lisi ook de uitbating van een heuse infosite voor hun rekening.

Kroon op het werk wordt de organisatie van provinciale dealerdagen en nationale demodagen. Deze laatste fase van hun initiatief neemt vaste vorm aan tijdens het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 november 2003. Dan organiseert audioforum.be namelijk `High Fidelity Limburg editie 2003`, een heus audiovisueel weekend!

Wat eerst bedoeld was als een lokale show met dealers uit de provincie barstte later uit zijn voegen tot een heuse mini-beurs, met zelfs tal van Nederlandse invoerders! Onze bezige Belgen leggen een aantrekkelijke affiche voor met ruim 20 exposanten, die samen meer dan 50 merken vertegenwoordigen. In primeur worden o.a. de B&W700 reeks (meerkanaals) en de B&O Beolab 5 luidsprekers voorgesteld. Het event vindt plaats in hostellerie `La butte aux bois` in Lanaken (Belgisch Limburg). De show loopt telkens van 10u00 tot 18u00. Alle details vind je op www.audioforum.be.

High Fidelity Limburg

MERK

EDITORS' CHOICE