NIEUWSB&W

Update - Foto`s HiFi.nl klikbaar

Redactie HiFi.nl | 15 november 2003 | B&W

Update 15/11/2003

De plaatjes op HiFi.nl zullen, zoals hieronder gesteld, vaker klikable worden. Echter, we hebben deze plaatjes ondertussen voorzien van een klein scriptje, waardoor uw cursor een "vergrootglaasje" toont als u deze over een klikable plaatje beweegt.

Voorbeeld:

Klik hier voor een vergrote afbeelding

Het originele nieuwsitem was:

Beste lezer van HiFi.nl,

Zoals u wellicht is opgevallen heeft HiFi.nl de kwaliteit van de gepubliceerde afbeeldingen het afgelopen jaar fors vergroot: de gebruikte plaatjes worden standaard groter (vaak 400 pixels breed) getoond en de nadruk komt steeds meer te liggen op exclusieve foto`s, zoals ze gemaakt worden door de auteurs van HiFi.nl. U heeft dit ook kunnen zien in het uitgebreide VAD Show 2003 verslag

Toch krijgen we veel vragen van zowel de auteurs als de lezers van HiFi.nl om toch nog grotere afbeeldingen te tonen. Hieraan hebben we gewerkt en dit is nu dus ook mogelijk

Zo zult u vaker klikbare ("clickable") afbeeldingen zien op HiFi.nl. U kunt dit zelf zien door de cursor over een plaatje te bewegen. Als het plaatje dan aangeklikt kan worden om het grotere formaat te tonen, dan verandert de cursor en leest u de tekst "Klik voor een vergrote afbeelding". Vervolgens wordt in een apart scherm de grotere afbeelding getoond :-)

(Mocht u gebruik maken van een zgn. "pop-up killer", dan zou het kunnen zijn dat deze optie voor u niet werkt.)

Niet alle afbeeldingen zullen klikbaar worden, ook kunnen we dit helaas niet met terugwerkende kracht realiseren. Wel zult u dus steeds meer grotere afbeeldingen kunnen bekijken op HiFi.nl.

Een voorbeeld van een "gewoon plaatje"

Pioneer DV-668AVS

En hieronder een voorbeeld van een klikbaar plaatje:

Klik hier voor een vergrote afbeelding
Musical Fidelity M1

We denken hiermee weer een leuke toevoeging aan HiFi.nl gerealiseerd te hebben. Al uw ideeen en kritieken blijven natuurlijk van harte welkom op: ideeenbus@hifi.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE