NIEUWSLinn

Tweede unidisk van Linn

Redactie HiFi.nl | 25 oktober 2003 | Linn
De UNIDISK 2.1 is de meest recente universele digital disc speler van Linn, één van de markteiders in entertainment producten van topkwaliteit. De UNIDISK 2.1 bevat de unieke Linn SILVER DISK ENGINE™ technologie.

Linn Unidisk 2.1

De UNIDISK 2.1 zet een standaard neer op het gebied van audio- en videoreproductie. Op de UNIDISK 2.1 kunnen naast de bekende zilveren schijfjes, ook de meest recente ‘high resolution formats’ voor muziek en geluid worden afgespeeld:

  • De UNIDISK 2.1 is ontworpen voor home theatre-liefhebbers, die sublieme beeldkwaliteit willen combineren met haarzuivere meerkanaals geluidsweergave.
  • De UNIDISK 2.1 zorgt voor een totale entertainment ervaring en is een geduchte concurrent voor vergelijkbare producten van andere fabrikanten.
  • De UNIDISK 2.1 is een betrouwbare hifi-component voor elk multi-channel muziek en home theater systeem en geschikt voor het KNEKT multi-room netwerk van Linn.

Afspeelmogelijkheden

De UNIDISK 2.1 herkent automatisch alle mogelijke soorten zilveren schijfjes op audio- en videogebied. Het apparaat bevat de bekende SILVER DISK ENGINE™ technologie van Linn, die de UNIDISK 2.1 geschikt maakt voor het afspelen van Super Audio CD, CD, DVD-Video en DVD-Audio.

Linn Unidisk 2.1 detail

Audio & Video Uitgangen

De UNIDISK 2.1 beschikt over een groot aantal soorten video uitgangen, waaronder Progressive Scan, Interlaced en Component. Voor optimale uitwisselbaarheid beschikken alle video uitgangen over een constant signaal, dat het mogelijk maakt om meedere video-afspeelapparatuur tegelijk te gebruiken. Het apparaat bevat zowel gebalanceerde als lijnuitgangen voor stereo en multi-channel gebruik, en daarnaast nog SPDIF en optische digitale audio uitgangen.

Bediening

De veelzijdigheid van de UNIDISK 2.1 wordt versterkt door de handige bedieningsmogelijkheden. Gemakkelijke bediening van het grote digitale display, on-screen graphics en een uitgebreide lichtgevende afstandsbediening. Daarnaast beschikt de UNIDISK 2.1 over een RS232 control interface en kan hij naadloos geïntegreerd worden met het KNEKT multi-room systeem van Linn.

De UNIDISK 2.1 is verkrijgbaar in zwart en zilver bij erkende Linn dealers en bij Linn custom specialists over de hele wereld.

MERK

EDITORS' CHOICE