NIEUWSMyryad

Myryad Cameo Theatre

Redactie HiFi.nl | 02 oktober 2003 | Myryad
MyryadMyryad is een hoog aangeschreven fabrikant van HiFi apparatuur. Wanneer zo’n merk een one-box home cinema oplossing aankondigt, dan zit daar veel state-of-the-art technologie in. Het nieuwe systeem heet Cameo Theatre en voldoet in alles aan de verwachtingen.

Allereerst ziet het systeem er uiterst elegant uit. Het apparaat dat medio oktober zal worden uitgebracht bestaat uit een DVD/CD speler, een AM/FM tuner en een 6 x 60 watt versterker. Het hart wordt gevormd door de hooggewaardeerde Z122 DVD speler. Deze speler in combinatie met nieuwe audio bewerkingstechnieken in een geheel nieuwe digitale versterker zorgen voor een uitstekende weergave van soundtracks.

De outputs zijn overigens variabel in te stellen tot 5.1 kanaals bronnen, hierdoor is het ook mogelijk een sterkere versterker te gebruiken om het wattage op te voeren. En met de nieuwe Cameo Theatre Power Amplifier die tegelijkertijd uitkomt heeft Myryad die optie ook nog in eigen huis. Deze versterker levert 5 x 200 watt en is gebaseerd op de populaire MA500.

Myryad Cameo Theatre

Het beeld is ook van hoge kwaliteit, met name door de PAL/NTSC Progressive video output. Daarnaast zijn Dolby Digital en DTS decodeer technieken ingebouwd en beschikt de Cameo over een 24 bit’s 192 kHz digitaal naar analoog converteerder.


EDITORS' CHOICE