NIEUWSSamsung

MP3 spelers Samsung

Redactie HiFi.nl | 12 september 2003 | Samsung
Onderstaande is een persbericht over de introductie van twee nieuwe MP3 spelers van Samsung tijdens de IFA beurs in Berlijn. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de nieuwe YEPPs van Samsung, de YP-55H en de YP-55V. Beide digitale audiospelers beschikken over een royale opslagcapaciteit en zitten boordevol met technologische features voor zowel MP3- als WMA-bestanden. Je kunt nu overal en altijd van je favoriete muziek genieten. Dankzij de swingende vormgeving mag je met de Samsung YEPPs gezien worden. Bovendien steek je de compacte YEPPs zó bij je. Ze passen met gemak in broekzak, borstzak of kleine handtas.

Samsung Yepp

Met de YEPP YP-55H of YP-55V heeft de digitale muziekliefhebber een technologisch hoogwaardige audiospeler in handen. Hierdoor kan hij waar dan ook genieten van de vele nummers uit zijn uitgebreide muziekcollectie. De YEPPs zullen bij veel digitale muziekliefhebbers goed in het gehoor liggen. Niet voor niets heeft Samsung met digitale audiospelers al veel prijzen in de wacht gesleept.

Naast het compacte ontwerp en het lichte gewicht van slechts 46 gram hebben de YEPPs ook een swingend uiterlijk. Ze zijn uitgerust met een handig draagkoord en kleine draagtas. Via de bijgeleverde USB adapter kunnen muziekbestanden eenvoudig op de YEPP worden gezet.

YEPP met ’s werelds grootste geheugen: de YP-55V

De YP-55V heeft een ingebouwd geheugen van maar liefst 256 Mb. Dit is het grootste geheugen van de huidige YEPP-modellen. Het geheugen van 256 Mb is goed voor meer dan vier uur muziek. Daarnaast is dit apparaat voorzien van de geavanceerde SRS WOW geluidstechnologie die een hogere kwaliteit levert voor het afspelen van muziek. De YP-55V heeft een afneembare opslagdiskette waarop diverse soorten bestanden kunnen worden opgeslagen, zoals JPEG’s, tekstbestanden en programma’s. Ook beschikt de YEPP over een ingebouwde FM-radio, memo-functie en MP3 bestandscodering voor externe bronnen zoals CD spelers en radio’s. De YP-55V is nu verkrijgbaar voor € 249,- inclusief B.T.W.

YEPP met geavanceerd LCD-scherm: de YP-55H

De YP-55H heeft een uniek LCD-scherm gebaseerd op de ID3 Tag Display technologie. Net als bij een mobiele telefoon toont het display de titelsong of de bestandsnaam van de opname. De swingend vormgegeven YP-55H biedt dankzij een ingebouwd geheugen van 128 MB meer dan twee uur muziekopslag en 15 uur afspeeltijd via een AAA batterij. Via de bijgeleverde USB 1.1 support kan muziek gemakkelijk worden gedownload met een snelheid van 5Mb per seconde via PC en Mac. Hardware is bovendien te upgraden wanneer er nieuwe muziek-formats op de markt komen. De YP-55H is verkrijgbaar vanaf september voor € 249,- inclusief B.T.W.


EDITORS' CHOICE