NIEUWSSamsung

Capaciteit van 100 uur

Redactie HiFi.nl | 08 september 2003 | Samsung

Samsung heeft de DirectTV digitale video recorder met TiVo recorder bekend gemaakt. De SIR-S4120R, zoals het apparaat officieel heet, is in staat tot 100 uur aan televisieprogramma`s op te nemen.

Samsung SIR-S4120

De harde schijf van 120 GigaByte heeft maar liefst 50% meer opslag capaciteit dan de gemiddelde digitale video recorder. De beelden kunnen worden bekeken terwijl de show nog wordt opgenomen. Zo is het mogelijk om zelfs in een live evenement tot 30 minuten te pauzeren, zonder dat je iets hoeft te missen. Door de rewind, instant replay en slow motion playback mogelijkheden heeft de consument controle over hetgeen men kijkt. De twee TV tuners maken het ook mogelijk twee shows tegelijkertijd op te nemen.

Door de toevoeging van de TiVo techniek is het mogelijk om met een aantal programmeertoetsen een geheel seizoen van je favoriete serie op te nemen. En met WishList kun je het apparaat zelfs laten zoeken naar je favoriete sport, acteur of muzikant en deze automatisch opnemen. Verder heeft de SIR-S4120R een Dolby Digital output voor surround weergave en twee USB poorten voor toekomstige diensten op het gebied van thuis entertainment.

In september komt de Samsung uit in Amerika, prijs rond de 500 euro. Wanneer de Europese variant wordt uitgebracht is nog niet bekend.


EDITORS' CHOICE