NIEUWS

Nieuws Auditorium


Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2003
De zomer is weer voorbij en het team van het Audio Note Auditorium is volop bezig zich voor te bereiden op het laatste kwartaal van 2003. Traditioneel zijn er altijd veel activiteiten op audiogebied in de laatste maanden van het jaar en ook de medewerkers van het Auditorium hebben veel nieuws in petto, zoals u hieronder kunt lezen.

Allereerst hebben wij ons team versterkt met Dimitri van Hoven die bij ons in dienst is getreden als verkoper om u als klant deskundig te informeren over onze producten en diensten.

Verder is onze website (www.audionote.nl) volledig vernieuwd. Naast veel informatie en prijzen over onze producten, ook veel foto’s, achtergronden en links. Volledig nieuw is ons `forum` waarop wij interessante discussies zullen initiëren. Elke maand een nieuw `thema` waarbij het thema maandelijks door U als lezer wordt bepaalt! U kunt zich vanaf nu inschrijven voor dit forum.

Audionote

Verder geven wij eigenaren van Audio Innovations apparatuur de gelegenheid om hun apparatuur een nieuw leven te geven met behulp van een Border Patrol externe voeding. Vakkundige installatie van dit apparaat door onze Ed de Jong zorgt ervoor dat uw Audio Innovations apparatuur zich weer kan meten met het beste dat thans op de markt is. In het Auditorium kunt u vanaf September het effect van deze ‘upgrade’ komen beluisteren. In maanden September en Oktober geven hanteren wij speciale actieprijzen.

Ook in September, tijdens de Top Audio Show in Milaan, zal Audio Note enkele revolutionaire producten introduceren. Allereerst de volledig vernieuwde TT-3 draaitafel. Vanwege allerlei patentaanvragen nu nog geen foto’s, maar wij van het Auditorium hebben het apparaat al mogen bewonderen. Zonder meer de absolute top in analoge weergave. Verder de introductie van de M-10 Phono voorversterker, de S-10 step-up transformator, alsmede de nieuwe AN-SEC Sogon luidsprekers (met externe cross-overs uitgevoerd met zilverfolie condensatoren waarin in totaal circa 20Kg zilver is verwerkt). Al deze componenten zijn onderdeel van een compleet Level-6 systeem dat de concurrentie ademnood zal bezorgen.

Naast deze ‘referentiesystemen’ is binnenkort een nieuwe, zeer fraaie en betaalbare geïntegreerde versterker te verwachten (Push-Pull EL-34 met een aanzienlijk vermogen) alsmede vernieuwde en aantrekkelijke geprijsde voorversterkers en elementen.

Het Auditorium heeft verder weer diverse activiteiten in petto. Vermeldenswaard is dat wij aanwezig zullen zijn op de Miljonairs fair 2003. Voor deze fair hebben wij iets zeer bijzonders in petto. Hou voor deze en andere activiteiten onze site en hfi.nl in de gaten!

Vanzelfsprekend bent u welkom in het Audio Note Auditorium. De openingstijden staan op onze website, een afspraak is wenselijk maar niet noodzakelijk.

EDITORS' CHOICE