NIEUWSDenon

EISA Award Denon

Redactie HiFi.nl | 23 augustus 2003 | Denon
Importeur Penhold heeft bekend gemaakt dat de Denon DVD-2900 een EISA Award heeft gewonnen.

De eerste universele SACD / DVD – Audio / Video speler van DENON, de DVD-2900, heeft de belangrijkste Europese prijs voor Consumenten Elektronica, de EISA Award (European Imaging and Sound Association) in de wacht gesleept.

Denon EISA Award

In de ogen van de vakjury is de DVD-2900 "net zo vakkundig gebouwd als het vlaggenschip DVD-A1, en met de aanwezigheid van de Burr-Brown 24bit/192kHz D/A converters voor DVD-Audio en een toegewijde SACD converter, plus diverse geluidsmatige verbeteringen, inclusief een uitgebreide "pure direct mode" optie die digitale en analoge elektronica uitschakelt wanneer er naar hoogwaardige audio bronnen geluisterd wordt, plus de uitmuntende videokwaliteit inclusief PAL Progressive opties en een 12-bit / 108 MHz video converter" om maar een paar eigenschappen te noemen, maken dat de DENON DVD-2900 Universele Audio Speler van het Jaar 2003 – 2004 is uitgeroepen. De excellente audio eigenschappen met zowel de "old school" cd’s als de nieuwste hoge resolutie audio formaten maken van dit hoogwaardige product de perfecte keus voor zowel serieuze muziek als serieuze filmliefhebbers.

Denon DVD2900

Daarnaast heeft de DVD-2900 een weelde aan gemaksfuncties aan boord, waaronder de Kodak JPEG viewer waarmee u uw zelfgebrande Cd-rom’s met JPEG foto’s kunt afspelen, MP-3 weergave, en is compatible met CD-R en -Rw, DVD-R en -Rw. De DVD-2900 is leverbaar in zwart en goud en heeft een verkoopprijs van € 1379, - (Regio 2).

HiFi.nl besprak de speler heel recentelijk. U kunt deze recensie hier lezen...

MERK

EDITORS' CHOICE