NIEUWSLinn

Nieuwe Linn serie

Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2003 | Linn
Linn Akkurate 242Linn komt met een nieuwe serie luidsprekers, de Akurate. De serie is duidelijk een afgeleide van de topluidsprekers van het Britse merk, de Komri. De Akurate is het perfecte maatje voor de nieuwe Linn Unidisk 1.1 en 2.1 universele spelers en het Linn Kisto controle systeem. Met de combinatie haalt de gebruiker het maximale uit hoogwaardige formaten zoals DVD Audio en SACD. De nieuwe luidsprekers zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Het Akurate assortiment bestaat in totaal uit vier verschillende types:

De Linn Akurate 242 is een staande vijfwegs reflex luidspreker die beschikt over Linn’s nieuwe 3K Drive Array en twee konische bass drivers. De nieuwe Drive Array zorgt voor een constante geluidsbron en verbetert de response bij hoge frequentie. De konische bass drivers leveren een bass geluid dat alleen bestaat uit muziek en in combinatie met het stramme inwendige kabinet kunnen deze drivers optimaal werken.

De 225 is een center luidspreker met een vijfwegs configuratie, die ook beschikt over de nieuwe 3K Drive Array en konische bass drivers.

Dit geldt ook voor de 212, een vierwegs bass reflex luidspreker die met zijn compacte vorm het best tot zijn recht komt op een boekenplank.

De Linn Akurate 221 sluit de rij. Dit is een bass extension luidspreker met een 8 inch bass driver die liefst 500 watt aan vermogen heeft. De instellingen van deze luidspreker zijn geheel af te stemmen op de ruimte waarin ze moeten werken.

De luidsprekers worden geleverd met een "onzichtbare" SEKRIT-Fastener grillen. Verder zorgt de unieke Linn configuratie voor een simpele wisseling tussen een actieve en een passieve configuratie.

MERK

EDITORS' CHOICE