NIEUWSMartin Logan

Martin Logan`s nieuwe vloermodel

Redactie HiFi.nl | 09 augustus 2003 | Martin Logan

MartinLogan, de luidspreker fabrikant, heeft de compacte nieuwe Mosaic vloer luidspreker bekend gemaakt. Nieuw zijn de Advanced Thin Film transducers, het crossover design, de hoge resolutie woofers en het houten kabinet.

Mosaic

Als toevoeging op de ATF technologie hebben de ontwerpers van MartinLogan de woofer en het kabinet gebaseerd op de Clarity luidspreker die in januari debuteerde. De innovatieve, hoogwaardige Mosaic excelleert als een stereo, home theater of effecten luidspreker in vrijwel alle ruimtes en opstelling. Door zijn compacte formaat en vriendelijk design past de Mosaic in elke kamer, en de gebruiksvriendelijke aansluitingen zijn mooi en overzichtelijk weggewerkt.

De ATF technologie biedt een helder, gedetailleerd en hoge resolutie geluid. Door gebruik te maken van de hoge resolutie ATF transducers is Martin Logan in staat de hoge standaarden die het bedrijf zichzelf ten doel stelt op deze drie gebieden te combineren met een compact ontwerp. MartinLogan gebruikt materiaal voor het ATF diafragma dat in staat is extreem lage distortion niveaus te verwerken in een hoge resolutie.

Naast de ATF techniek maakt de Mosaic gebruik van de hoogwaardige Vojtko crossover techniek. Daarnaast is een gelijke motor, cone en chassis gebruikt als bij de innovatieve Clarity luidspreker. De Mosaic wordt momenteel verscheept over de hele wereld, prijzen zijn nog niet bekend.

 

MERK

EDITORS' CHOICE