NIEUWSEnergy

Nieuwe speaker, nieuw jasje

Redactie HiFi.nl | 29 juli 2003 | Energy

Energy C5Importeur A.P.I. uit Geldermalsen komt met maar liefst twee belangrijke ontwikkelingen bij de Energy luidsprekers. Ten eerste zijn de speakers te krijgen in een nieuwe uitvoering en ten tweede is het assortiment verder uitgebreid. Hieronder de respectievelijke persberichten.

De recentelijk ge√Įntroduceerde Connoisseur luidsprekers van het Canadese ENERGY zijn vanaf heden ook leverbaar in een luxe Maple Silver afwerking, waarmee de integratiemogelijkheden nog verder verbeterd worden. Gepositioneerd tussen de high end Veritas serie en de zeer betaalbare (e)XL serie, is de Connoisseur serie voorzien van de nieuwste transducer en klankkast technologie om een audiofiele topprestatie neer te zetten op een prijsniveau dat voorheen onmogelijk was!

De Connoisseur serie bestaat inmiddels uit 7 verschillende modellen in twee kleuren, hierbij inbegrepen de twee monitors C-1 en C-3, drie vloerstaande luidsprekers C-5, C-7 en C-9, twee bijpassende center speakers C-C1 en C-C3, en de C-R1 en C-R3 surround luidsprekers waarmee een aantal zeer volledige en complete home theater oplossingen geboden worden.CONNOISSEUR: een nieuwe vorm van ENERGY

 

Energy CC3

Met gepaste trots kunnen wij u mededelen, dat de Connoisseur luidsprekers van Energy Speakers familie uitbreiding heeft gekregen! De C-C3 is een multifunctionele center luidspreker die speciaal ontworpen is om onder alle omstandigheden flexibel te blijven in zowel opstelling als installatie. Door gebruik te maken van de speciale diagonale configuratie van de tweeters kan de ENERGY C-C3 zowel liggend als staand gepositioneerd worden en is daarmee ook een zeer geschikt als frontluidspreker met volledig identieke klankkleur in de allermooiste Home Cinema applicaties.

De Energy C-C3 is het vlaggenschip onder de center luidsprekers en aanbevolen voor gebruik bij de grotere vloerstaande Connoisseur luidsprekers. Door gebruik te maken van de C-R1 of C-R3 rear/achterluidsprekers verkrijgt u een ongekend fraaie surround weergave met detail, definitie en diepte. De Energy C-C3 is een handgemaakt product uit Canada en is leverbaar met Black Ash of Canadian Maple afwerking. Energy¬© luidsprekers zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de betere vakspeciaalzaak. De verkoopprijs is ‚ā¨ 699,

Technische specificaties:

  • Energy¬© C-C3 Center luidspreker: 3-weg systeem
  • Geschikt voor versterkers tot 150 Watt Continue
  • Nominale impedantie: 8 Ohm
  • Gevoeligheid: 90 dB
  • Magnetisch volledig afgeschermd
  • Geleverd inclusief rubber voeten en akoestische dempers.
  • Afmetingen (cm): 58,1 (b) x 19,7 (h) x 29,1 (d)

EDITORS' CHOICE