NIEUWS

PRIJSVRAAG: de Mat

Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2000

Voor alle bezoekers van hifi.nl hebben we 5 Matten beschikbaar gekregen voor verloting.

De verkoopsprijs van de mat is trouwens Fl. 40,-.


Een paar weken geleden hebben we de Mat (van Art Speak) Tip van de Week gehad. Op deze tip hebben we vele reacties gehad. Vandaar deze hifi.nl-actie.


Wat is de Mat? De Mat is een vinding van Art Speak. Volgens hen is ";... de mat een ronde zwarte rubbere schijf die bestaat uit twintig ingredienten. Het effekt hiervan is dat deze het strooilicht van de laser absorbeert, vibraties van buitenaf absorbeert. Doordat de Mat de CD vaster op het plateau drukt, ontlast hij de servo-sturing. Dit resulteert in een breder en dieper stereobeeld en meer rust in het geluidsbeeld. (De mat is echter niet geschikt voor cd-spelers met een Teac VRDS-mechanisme of een Pioneer stable platter mechanisme";.)


U maakt ook kans op een Mat! Zo kunt u zelf beoordelen wat voor u de toegevoegde waarde is van deze Mat. Het enige wat u hoeft te doen is ons een mailtje sturen: Prijsvraag), onder vermelding van Ik Wil Een Mat.


Onder de inzendingen van komende week (sluitingsdatum 13 oktober) verloten wij 5 Matten. Eenvoudiger kan niet, toch? ;-)

EDITORS' CHOICE