NIEUWSB&W

Weer nieuwe auteur

Redactie HiFi.nl | 09 juli 2003 | B&W

We maakten vorige week al melding van 3 nieuwe HiFi.nl-auteurs. John Koning, Michel Hazen en Bjorn Mateijsen zullen alledrie artikelen en recensies gaan schrijven waarbij Home Cinema en Home Cinema apparatuur centraal staat. Schreef Bjorn vorige week zijn eerste artikel (Hoe werkt... projectie), van Johns hand komt ook een artikel in de "Hoe werkt... " reeks.

Je hebt je nieuwe installatie binnen, de nieuwe componenten en speakers zijn uitgepakt… Wat dan? Het op de juiste manier opstellen en inregelen van zo’n installatie is een van de belangrijkste en meest onderschatte dingen na de aanschaf. 
Meestal wordt bij de aanschaf van een nieuwe Home Theater installatie geen rekening gehouden met de aanschaf van een aantal noodzakelijke extra’s. De kabels zijn meestal een sluitpost. En voor hulpmiddelen zoals een test DVD of een geluidsdrukmeter wordt al helemaal geen budget gereserveerd.
Om het maximale resultaat uit uw nieuwe Home-Theater te halen geven we een algemene handleiding voor het installeren en afregelen van uw Home Theater installatie.

U leest hier het volledige artikel en hier Johns introduktieverhaal.
Hier kunt u klikken, voor Bjorns Projectie artikel.

MERK

EDITORS' CHOICE