NIEUWSSanyo

Sanyo vervangt projector

Redactie HiFi.nl | 09 juli 2003 | Sanyo

Sanyo heeft een aantal nieuwe producten aangekondigd die voor het eerst te zien zullen zijn tijdens de IFA show die van 29 augustus tot en met 3 september wordt gehouden in Berlijn. Vooralsnog zijn het helaas vooraankondigingen waarin weinig details worden prijsgegeven, maar we willen ze u niet onthouden.

Sanyo PLV-Z2

De meest in het oog springende mededeling is het vervangen van de populaire PLV-Z1 projector door de PLV-Z2. Net als bij zijn voorganger zal de Z2 gebouwd worden om met name 16:9 beelden weer te geven. De prijs zal rond de 2.000 euro liggen en ook dat is in lijn met de steeds aantrekkelijker wordende prijzen voor projectoren. In vergelijking met de Z1 heeft de nieuwe LCD projector een beter contrast (1.200:1) en werkt hij stiller. Wel identiek is de Lens Shift mogelijkheid om het beeld aan te passen aan de stand van de projector.

Een andere nieuwe projector die wordt geïntroduceerd is de PLV-D1. Dit is een DLP projector die natuurlijk ook voor de thuis bioscoop markt is gemaakt. Om het aanbod projectoren helemaal rond te maken komt Sanyo ook nog met de PLV-HD10, die zoals de naam al zegt, een HDTV projector is. Deze projector heeft zoveel technische finesses, zoals een uitgebreid aansluitpaneel, een 4 lampen systeem en 8 verwisselbare objectieven, dat de prijs nog niet bekend is gemaakt.


EDITORS' CHOICE