NIEUWSB&W

Mark Levinson verhuist

Redactie HiFi.nl | 04 juli 2003 | B&W

Mark LevinsonHarman International voegt alle operaties die vroeger onder de Madrigal vlag vielen (Mark Levinson, Revel en Proceed) samen met die van Lexicon in het Amerikaanse Massachusetts. De gehele fabricage proces is samengevoegd om efficiĆ«nter te werken op alle gebieden.

"Het doel van deze actie is het verhogen van de betrouwbaarheid van zowel Lexicon als Mark Levinson producten, terwijl tegelijkertijd sneller mogelijk is in te springen op de snel veranderde marktbehoefte", zegt Wayne Morris, president van de Harman Specially Group. Alle merken blijven bestaan, behalve het Proceed merk, maar daar was eigenlijk al eerder afscheid van genomen.

LexiconDe verhuizing vindt plaats in de eerste week van juli en zal weinig effect hebben op de service of beschikbaarheid van de bestaande producten.

Een van de eerste producten die uit de fabriek zal komen is een universele speler die perfect aansluit bij de hoogwaardige No. 40 voorversterker. En met universeel bedoelt Mark Levinson DVD Audio, SACD en elk ander formaat dat uitkomt.

MERK

EDITORS' CHOICE