NIEUWSOnkyo

THX receiver Onkyo

Onkyo heeft een nieuwe THX Select gecertificeerde AV receiver uitgebracht, die te boek staat als één van de goedkoopste met een dergelijke kwaliteitsstempel. Met de THX Select goedkeuring is het duidelijk dat de TX-SR701E alle kenmerken heeft, zoals frequency response, verstoring, vermogen en stabiliteit die hiervoor nodig zijn. En natuurlijk de ondersteuning van alle formaten momenteel bekend, inclusief Dolby Digital EX en DTS 96kHz/24-bit soundtracks.

Onkyo TX-SR701

Het vermogen is gewaardeerd op 6 x 130 watt bij 6 ohms met voorversterkte uitgangen voor alle 7.1 kanalen. En ook de steeds populairder wordende tweede zone mogelijkheid is niet vergeten. Verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers is het bass management, waarbij de crossover in te stellen is van 40 tot 150 Hz. Hiermee wordt elke luidspreker met de bass gevoerd die het aankan en wordt de afstelling tussen subwoofer en voorste luidsprekers accurater.

Tenslotte heeft Onkyo een aantal technieken toegepast die we voorheen alleen zagen bij de hoogwaardige modellen van het bedrijf. Zo zijn er de Absolut Ground Plate en Bus Bar technieken die fluctuaties in het electrisch circuit verminderen, waardoor het geluid minder bromt, er minder ruis is en dus het geluid helder klinkt. 

Andere technolgie√ęn zijn:

  • High Current Supply Transformer, deze is opnieuw ontworpen om te voldoen aan de meerkanaals eisen en voor een heldere en realistische weergave.
  • Wide Range Amplifier Technology, oftewel WRAT. Een techniek om aan de eisen te voldoen van DVD Audio en SACD die een betere dynamische Signal to Noise ratio biedt en beter omgaat met pieken in het vermogen van alle bronnen.
MERK

EDITORS' CHOICE