NIEUWSInFocus

InFocus of niet?

Redactie HiFi.nl | 03 juli 2003 | InFocus

ScreenPlay 4800

Dankzij de universele inzetbaarheid zowel op kantoor als thuis in de woonkamer alsmede de prijs, is de InFocus X1 in zeer korte tijd één van de populairste DLP projecor van Nederland geworden. Speciaal voor de echte Home Theaters heeft de fabrikant nu een "opgevoerde" versie van de X1 uitgebracht, welke speciaal gemodificeerd is voor de meest optimale weergave van DVD, video, games en televisiebeelden.

En dat is precies de reden waarom het geen InFocus meer heet maar ScreenPlay™! Zo is de lichtopbrengst van de ScreenPlay 4800 met maar liefst 10% verhoogd, zijn er naast de bekende video en S-Video aansluitingen ook twee Component Video ingangen beschikbaar voor de ware cinefiel, en is 16x9 breedbeeldweergave de voorkeursinstelling geworden.

ScreenPlay sfeer

De projector heeft een contrastverhouding van 2000:1 alsmede de Academy Award winnende Faroudja DCDi digitale beeldprocessing en allernieuwste Texas Instruments DLP technologie. Al deze onderdelen tezamen zorgen voor een "larger-than-life" bioscoopervaring met hoog detail, genuanceerde contrasten en overtuigende kleurechtheid. En dat alles gewoon bij u thuis, uit een kastje dat net 3 kilo weegt! En het laatste goede nieuws is de prijs, want de ScreenPlay 4800 kost 1.999, - euro.


EDITORS' CHOICE