NIEUWSB&W

DVD-A in High Fidelity Discs

Redactie HiFi.nl | 27 juni 2003 | B&W

Tchaikovsky, P.I. - 1812 Overture (DVD-A)High Fidelity Discs is een initiatief van HiFi.nl, waarbij online de mooiste opnamen op SACD, CD en DVD gekocht kunnen worden. Gewoon direct uit voorraad leverbaar en af te rekenen via oa Paypal, electronisch bankieren of overboeking. Een creditcard is dus niet nodig.

High Fidelity Discs heeft al behoorlijk aantal titels op het vlak van Klassiek, Jazz, Pop en Rock. Zo is sinds kort oa verkrijgbaar op SACD: Peter Gabriel, Muse, Hugh Masekela, James Taylor, Groove Armada, Oasis en Gustav Holst. En dat is slechts een kleine greep uit het aanbod.

Bjork - Vespertine (DVD-A)Maar sinds kort heeft High Fidelity Discs ook de eerste DVD-A titels opgenomen. Onder andere Beethoven, Bach, Buena Vista Social Club, Dvorak, Ministry, Steely Dan en Bjork.

Oh ja, nog een paar dagen en er is ook vinyl leverbaar. En niet zomaar vinyl... bijvoorbeeld Radiohead`s nieuwste plaat. En Jazzanova, Mogwai, Tricky, en Zwan. Nog meer volgt snel daarna :-)

Diana Krall - Live In ParisMocht u op de hoogte gehouden willen worden van de uitbreidingen in het assortiment, interessante acties en de nieuwste releases, dan kunt u zich aldaar op de gratis nieuwsbrief abonneren.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de onderstaande link, waarbij benadrukt wordt dat u via e-mail altijd uw verzoeken kunt toesturen. Veel is voor u te bestellen, alles wat u op High Fidelity Discs ziet staan, is zoals gezegd direct leverbaar uit voorraad.

MERK

EDITORS' CHOICE