NIEUWSPolk Audio

Nieuws Polk Audio


Redactie HiFi.nl | 20 juni 2003 | Polk Audio

Polk Audio RTiPolk Audio heeft de complete hervorming van de RTi luidspreker lijn aangekondigd. De RTi serie is de middenklasse van Polk. Het gehele assortiment bestaat uit de series R (good), RTi (better) en LSi (best). De nieuwe RTi serie bevat geheel nieuwe drivers en een modern ontwerp.

Voor alle modellen geldt dat de nieuwste generatie drivers en tweeters zijn gebruikt. Het resultaat is een hoog gedetailleerd geluid, waarbij de kwaliteit sterk verbeterd is ten opzichte van de eerder uitgebrachte RTi luidsprekers. De twee grotere vloermodellen, RTi10 en RTi12, maken gebruik van meerdere woofers. De combinatie van deze woofers zorgen ervoor dat de luidsprekers optimaal profiteren van het dynamisch bereik van een grote woofer en de accurate bass response van kleine woofers. De twee genoemde modellen maken verder gebruik van de zelf ontwikkelde Power Port koel technologie, die met de Plus uitvoering alweer toe is aan een verbeterde versie.

De complete RTi serie bestaat uit drie vloer modellen en twee boekenplank luidsprekers. De verwachting is dat de fabriek in september uitkomt met de nieuwe modellen, waarbij er twee kleuren voorradig zullen zijn. Kersen en zwart. De prijzen zijn nog niet bekend.

MERK

EDITORS' CHOICE