NIEUWSSharp

Draadloze Sharp

Redactie HiFi.nl | 13 juni 2003 | Sharp

Met het LC-15L1E model van de Sharp Aquos LCD lijn is gemaakt om een absolute noviteit te bewerkstelligen. De nieuwe LCD televisie is namelijk uitgevoerd met een digitale audio/video overdrachtsysteem en ingebouwd Lithium Ionen accu. De eigenschappen voor een draadloos systeem, waarbij je televisie, video en DVD kunt kijken zonder afhankelijk te zijn van antenne of stroomaansluitingen. Het gehele systeem is in eigen huis ontwikkeld en maakt gebruik van een 2,4 GHz verzend systeem.

Sharp draadloze LCD

De accu is oplaadbaar en zorgt, waneer hij helemaal vol is, voor twee uur kijkgenot. Dus in de tuin, op het terras of in de slaapkamer kun je ongestoord naar de beelden kijken en in donkere ruimtes kun je de Dark Environment modus aanzetten, waardoor de accu een uurtje langer meegaat.
Zoals we gewend zijn van de Aquos serie, heeft Sharp ook voor dit speciale model gebruik gemaakt van de beste technieken om de beeldkwaliteit te garanderen. Met als resultaat een kijkhoek van 170 graden, zowel horizontaal als verticaal, een vrijwel reflectie vrij beeld, een hoge helderheid en contrast verhouding van 500:1.

De televisie zal pas in het najaar op de markt komen voor ongeveer 1.800 euro.


EDITORS' CHOICE