NIEUWSB&W

STORING-update 20:23

Redactie HiFi.nl | 26 mei 2003 | B&W

Update 26 mei 20:23 uur

Door een storing aan een harddisk in één van onze servers werkte het forum en tweedehands gedeelte van HiFi.nl gisteren een deel van de dag niet naar behoren. Vandaag is deze disk vervangen, en hebben we besloten om een backup van zondagochtend 00:05 terug te zetten. Hierdoor staan helaas een aantal advertenties en posts die gisteren zijn geplaatst niet meer online, waarvoor onze excuses.

Alle mensen die gisteren een advertentie hebben geplaatst, en de meeste personen die gisteren een bericht in het forum hebben geplaatst zullen per email bericht ontvangen met de vraag of zij deze opnieuw willen plaatsen.

Update 26 mei 13:30 uur

Zo, we zijn alweer een stapje verder met het oplossen van het onderstaande probleem. Maar omdat de tweedehandsrubriek van HiFi.nl op dezelfde server draait als het forum is tweedehands momenteel ook niet bereikbaar.

Update 26 mei 11:41 uur

Vanwege een serverstoring is het forum van HiFi.nl sinds zondag 26 mei niet bereikbaar. In de loop van zondag bleek dat dit probleem veroorzaakt wordt door de harde schijf van de server waarop het Forum van HiFi.nl draait. Dit probleem is zondag in de loop van de dag tijdelijk verholpen, maar helaas crashte deze server in de loop van de avond weer.

Op dit moment wordt deze harde schijf vervangen. Omdat de nieuwe harde schijf geinstalleerd en geconfigureerd moet worden, waarna vervolgens de back-up van het forum teruggezet moet worden kan het tot eind van de middag (maandag) duren voordat het forum weer online kan gaan.

We doen onze uiterste best de overlast tot een minimum te beperken.

JP & Hans
HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE