NIEUWSInfinity

Home Theater systeem Infinity

Redactie HiFi.nl | 24 mei 2003 | Infinity

Al meer dan 35 jaar is Infinity toonaangevend in het ontwerpen van luidsprekers en bezit zij een reputatie voor het ontwikkelen van systemen die opvallen door prestaties, afwerking en betrouwbaarheid. Het Infinity Primus HCS Home Cinema Systeem biedt innovatieve technologie en aantrekkelijke vormgeving in een betaalbaar en ultra-compact zesdelig home cinema luidsprekersysteem.

Infinity Primus Home Theater systeem

Gebaseerd op de door Infinity zelf ontwikkelde Metal Matrix Diaphragm (MMD) eenheden en inclusief een compacte maar krachtige subwoofer biedt de Primus HCS uitzonderlijk veel waar voor het geld. De Primus MMD eenheden hebben een hoge stijfheid/dichtheid verhouding met een hoge reactiesnelheid en onhoorbare breakup verschijnselen. Uitzonderlijk fraai afgewerkte kasten met afgeronde hoeken dragen bij aan de grote prestaties en geven bovendien een eigentijds uiterlijk en past in elk modern interieur.

Leverbaar in eiken, zwart en kersen vinyl afwerking, bestaat de Infinity Primus HCS uit vier magnetisch afgeschermde satellieten en een qua timbre aangepaste centrum luidspreker, plus een subwoofer met fors vermogen, kortom een overtuigend en krachtig home cinema systeem. Vakkundig gebouwd op een ruim frequentiebereik en hoge gevoeligheid. De Infinity Primus HCS is uitstekend geschikt voor veeleisende digitale surround en muziekformaten.


EDITORS' CHOICE