NIEUWSDenon

Denon DVD-2900

Redactie HiFi.nl | 20 mei 2003 | Denon

(Ingezonden mededeling)

DENON introduceert Universele Alles Vreter!

Fabrikant van kwaliteitselektronica DENON introduceert de DVD-2900, de eerste DENON DVD speler die alle decoders voor alle geluidsformaten aan boord heeft: schijfjes af te spelen: DTS, Dolby Digital, DVD-Audio en vanaf nu ook Super Audio CD (SACD). Welk schijfje met welk geluidsformaat uw voorkeur ook heeft, de DVD-2900 speelt het allemaal af!

De DVD-2900 is “gastheer” voor de allernieuwste technologieën, zoals volledig digitaal bass management voor zowel DVD-Audio als SACD. Hiermee kunt u alle correcte luidsprekers instellingen maken die via de externe 5.1 ingang op uw versterker of receiver niet mogelijk zijn. De DVD-2900 maakt bovendien als eerste ter wereld gebruik van Burr Brown™ DSD-1790 multi-channel 24 bit 192 kHz D/A converters voor alle geluidsformaten. Hiermee wordt een ongekend hoge resolutie bereikt in zowel alle stereo als surround situaties, zonder dat dit ten koste gaat van het dynamisch bereik of audiofiele eigenschappen van de onafhankelijke geluidsformaten.

   Denon DVD-2900

De DVD-2900 is ontworpen om ultieme audio en video prestaties neer te zetten in de breedste zin van het woord en beschikt over de meest geavanceerde technologie om dat waar te maken. Zo maakt de speler gebruik van de Analog Devices ADV-7300, een zéér nauwkeurige 12 bit, 108 MHz video converter (zowel PAL als NTSC) welke is gekoppeld aan DENON’s eigen Pure Progressive Scan™ technologie waarin de nieuwste Silicon Image videodecoders een hoofdrol hebben. Deze laatste zijn trouwens ook het kloppende videohart van DENON’s onvolprezen referentiespeler: de DVD-A1.

Denon DVD-2900

Daarnaast heeft de DVD-2900 een weelde aan gemaksfuncties aan boord, waaronder de Kodak JPEG viewer waarmee u uw eigen gebrande Cd-rom’s met JPEG foto’s kunt afspelen, MP-3 weergave, en is compatible met CD-R en -Rw, DVD-R en -Rw.

De DVD-2900 is leverbaar in zwart en goud en heeft een verkoopprijs van € 1379, - (Regio 2).

Klik hier voor meer informatie (produktleaflet in PDF-formaat, 101kB).

MERK

EDITORS' CHOICE